branding & webdesign

Is het tijd voor een nieuwe branding of website? Voel je ‘het’ niet helemaal meer? Of je nu een beginnend ondernemer bent of al een tijdje in het vak zit, maar niet meer tevreden bent met je huidige branding: wij staan voor je klaar! Onze branding expert Nadia ontwerpt een nieuwe branding en website voor jou waar jij mee opvalt. Een perfecte visualisatie van jouw verhaal, missie en visie. Dat is wat je zoekt, toch?

Wij houden niet van ‘standaard’.

Waarom is het dan zo belangrijk om een sterke branding te hebben? Misschien vraag je je af wat het belang is van een (nieuwe) branding voor je business. Dit heeft alles te maken met herkenbaarheid én vindbaarheid. Je wil uiteindelijk opvallen bij je ideale klant. Je wil dat je ideale klant niet meer om je heen kan, toch? Daar gaan wij voor zorgen! Je website is de basis van je online visitekaartje, dus ook dat moet in orde zijn. Nu begrijpen wij dat zo’n nieuwe website best even een project is en dat je daar zelf niet aan toekomt en geen verstand van hebt. Twijfel dus niet langer en laat ons je helpen!

~ 1 à 2 uur fotografie 
~ Op buitenlocatie of in de daglichtstudio
~ 15 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Minstens 2u nabewerking
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden
~ Webshop om fotoproducten te bestellen
~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Antwerpen

* Reiskosten vanaf 20km: €0,35/km  

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. 

~ De shoot wordt betaald in 2 delen. Bij het boeken wordt een voorschot van €50 aangerekend, na oplevering van de foto's betaal je het resterende bedrag.

~ Bij regen wordt de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.

~ De foto’s worden binnen 3 weken geleverd.

~ 15 hoge resolutie beelden zijn steeds inbegrepen. Losse foto’s kan je bijbestellen voor € 9,50 per stuk.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

De kracht van een persoonlijke branding en website 

Wanneer jij ervoor kiest om je nieuwe branding bij AVH te laten realiseren, dan kun je een persoonlijke, unieke en creatieve aanpak verwachten. Wij houden niet van ‘standaard’. Met een nieuw logo, kleurenpalet, illustraties en visitekaartje kan niemand meer om je business heen! Wil je het helemaal goed aanpakken? Laat dan ook je nieuwe website door ons ontwerpen. Wij creëren een website die volledig bij je nieuwe branding past, zo ontstaat er echt een geheel.

Wat kun je verwachten?

Bij AVH Social Media Marketing werken we met meerdere experts, allemaal met hun eigen kracht en talent. Wanneer je kiest voor een nieuwe branding en website zal je in contact komen met onze branding expert Nadia van Ingen. 

IN CONTACT MET DE EXPERT

01.

Tijdens de eerste kennismaking zal Annemijn ook aanwezig zijn, zo houden we de lijntjes kort en is het echt een gezamenlijk project. In dit intakegesprek bespreken we je wensen, denken we met je mee en maken we een plan voor je nieuwe branding en / of website. 

kennismaking

02.

Ga je voor een nieuwe branding? Dit traject zal zo’n 2-3 weken duren. Aan de hand van een moodboard, brainstormsessies en onbeperkte aanpassingsrondes ontwerpt Nadia een geheel nieuwe branding die perfect bij je business past. 

branding

03.

Wil je graag een nieuwe website? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden! In een periode van 3-4 weken werk jij samen met Nadia aan een nieuwe website volledig in je huisstijl. Jullie starten met een kennismakingsgesprek en dan kan het proces gaan beginnen!

branding

03.

Wil je er helemaal voor gaan? Dan kun je kiezen voor het all-in pakket: een nieuwe branding én nieuwe website. Dit traject duurt zo’n 5-6 weken. Na deze periode is je business in een nieuw, professioneel en herkenbaar jasje gestoken, dat klinkt toch als een perfect plan? Let’s go all in!

all-in?

03.

Ga je voor een nieuwe website en lukt het niet met het schrijven van je teksten? Krijg je geen woord op papier, maar weet je wel wat je wil vertellen? Ook daar kunnen wij je bij helpen! Onze copywriter schrijft unieke webteksten waarmee jij je verhaal goed kunt overbrengen.

copywriting

teksten voor je website

Volgende

Werkwijze

Bekijk de details

Je online visitekaartje. Er zijn zo veel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Herken jij jezelf hierin? Dan is dit pakket wat voor jou!

website

Bekijk de details

t's go all in! Een compleet nieuwe, professionele en herkenbare branding die ook nog eens wordt doorgevoerd in jouw online visitekaartje!

ALL-IN

Bekijk de details

Ben jij beginnend ondernemer of heb je al een goed lopend bedrijf en ben je niet meer tevreden met je branding? Dan is dit pakket gemaakt voor jou!

COMPLETE BRANDING

 • Kennismakingsgesprek
 • Brainstorm-sessie
 • Moodboard
 • 2 à 3 uitgewerkte logo concepten
 • 1 uitgewerkt primair logo, inclusief sublogo('s)
 • Kleurenpalet en typografie selectie
 • Stijlelementen / illustraties
 • 3 visitekaartjes concepten
 • 250 kant en klare visitekaartjes
 • Brandsheet
 • Onbeperkte aanpassingsrondes

Extra opties:
 • Instagram Highlights,
 • Briefpapier 
 • Email handtekening

COMPLETE BRANDING

€1297,-

DUUR: 2-3 WEKEN

 • Kennismakingsgesprek
 • Thema naar keuze
 • Volledig in eigen huisstijl
 • Maximaal 6 pagina's
 • Responsive website(geschikt voor desktop, tablet en mobiel)
 • Contact formulier
 • Beveilgde website
 • Onbeperkt mailadressen
 • Whatsapp button
 • Persoonlijke uitleg hoe je de website makkelijk zelf kan aanpassen

Eventueel met webshop +250,-
 • 25 producten, meer in overleg
 • Instellingen verzenden en betaling

€1497,- 

WEBSITE

DUUR: 3-4 WEKEN

 • Complete branding pakket
 • Website pakket

€2597,-

ALL-IN

DUUR: 5-6 WEKEN

AVH Social Media Marketing werkt met een team van experts om jou te voorzien van onze beste kwaliteiten. Wanneer je kiest voor een nieuwe branding zal je gaan werken met Nadia: een mediavormgever met liefde voor alles wat met design te maken heeft.

“Mijn naam is Nadia van Ingen, woonachtig in Oostzaan en ik heb een grote liefde voor alles wat met design te maken heeft. Of het nu gaat om het ontwerpen van een website, branding of drukwerk, mijn doel is het creëren van een uniek ontwerp die bij jou, je bedrijf en je droomklanten past. Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met dingen ontwerpen, creëren en visualiseren. In 2013 ben ik begonnen met de opleiding Medewerker DTP en Allround DTP op het Mediacollege in Amsterdam. Hierna ben ik Mediavormgever gaan studeren en deze heb ik in 2017 helemaal afgerond. Daarna kon mijn droom pas echt beginnen: iedere dag bezig zijn met het ontwerpen van nieuwe designs!”

Nadia: een mediavormgever met liefde voor alles wat met design te maken heeft.

Met wie ga je aan de slag?

Jouw online visitekaartje naar een next level!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op. Tot snel!

3
1

YASMINE, SISU CONTENT

Ik kwam via Instagram bij Nadia terecht en haar stijl sprak mij meteen aan. In eerste instantie wilde ik mijn visitekaartjes en huisstijlhandboek niet uitbesteden, maar ik ben heel erg blij dat ik dit toch bij Nadia heb gedaan. Ze heeft haar eigen creative draai gegeven aan mijn wirwar van ideeën, met als resultaat een branding waar ik voor 100% achter sta. Ik ben oprecht trots op mijn visitekaartjes en nieuwe social media templates. Nadis is echt een aanrader!

3
2

STEF, KLOMP CULINAIR

Mijn ervaringen met Nadia zijn altijd perfect geweest, zij heeft voor mij inmiddels 2 websites gebouwd, een menuflyer, een animated logo, een fotoshoot en zelf mijn logo's voor mijn andere bedrijven, Nadia doet precies zoals jij het wilt hebben maar geeft ook input als zij daar zelf een ander idee over heeft, verder hou ik van actie reactie mentaliteit, en als ik iets in mijn hoofd heb dan wil ik dit altijd snel gerealiseerd hebben, Nadia maakt het waar voor mij, en heb haar inmiddels bij meerdere mensen aanbevolen!! Ik zal haar altijd vragen voor mijn nieuwe projecten.

3
3

LISA, LOUVEME

Nadia heeft goed naar mijn idee geluisterd en daarna iets fantastisch gemaakt. Ik ben echt supertrots op mijn nieuwe huisstijl. Dankzij Nadia is het nog mooier geworden dan ik ooit had durven dromen. Ook als ik vragen had over andere dingen zoals social media kon ze mij daarbij helpen. Wat mij betreft een dikke aanrader! Nogmaals: Dank je wel lieve Nadia! Jouw werk is prachtig.

@avhsocialmedia

Volg avh op Instagram

Menu