Fotografie

Ben je op zoek naar spontane en sfeervolle beelden voor je branding, producten of diensten? Dan zit je bij ons goed! Wij denken met je mee over de fotografie, maken samen een plan en regelen de fotoshoot van A tot Z voor je. Onze top fotografe Isabella laat je graag zien wat de kracht van beeld is. Zo heb jij je een visueel beeld van je missie en visie en kun je dit vol trots delen met de rest van de wereld! Waar je die beelden dan voor kunt gebruiken? Waarvoor eigenlijk niet? Op je website, social media kanalen, nieuwsbrieven: overal dus! 

Laat jouw doelgroep zien wie je bent en wat je doet

Door spontane en persoonlijke fotografie kun jij precies laten zien aan jouw doelgroep wie jij bent en wat je doet. Dat is nu echt de kracht van fotografie. Met deze beelden worden jouw passie en het verhaal wat jij wil overbrengen visueel. In fotografie worden zowel de sfeer, persoonlijkheid en omgeving samengebracht, zodat jij jouw verhaal kunt vertellen!

~ 1 à 2 uur fotografie 
~ Op buitenlocatie of in de daglichtstudio
~ 15 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)
~ Minstens 2u nabewerking
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden
~ Webshop om fotoproducten te bestellen
~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Antwerpen

* Reiskosten vanaf 20km: €0,35/km  

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. 

~ De shoot wordt betaald in 2 delen. Bij het boeken wordt een voorschot van €50 aangerekend, na oplevering van de foto's betaal je het resterende bedrag.

~ Bij regen wordt de shoot verplaatst naar een andere datum in overleg.

~ De foto’s worden binnen 3 weken geleverd.

~ 15 hoge resolutie beelden zijn steeds inbegrepen. Losse foto’s kan je bijbestellen voor € 9,50 per stuk.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

De kracht van fotografie 

Wanneer jij ervoor kiest om je fotografie bij AVH te laten realiseren, dan kun je spontane en ongedwongen beelden verwachten. Wij houden niet van geforceerde settingen. Je kunt beelden verwachten waar jij of waar je team als zichzelf op staat. Niet te geposeerd, maar gewoon hoe jij of jullie zijn. We creëren een fijne en gezellige sfeer. Er is genoeg ruimte om je eigen wensen aan te geven en onze fotografe geeft sturing waar nodig is. Zo creëren we spontane beelden die echt passen bij je business!

Wat kun je verwachten?

Bij AVH Social Media Marketing werken we met meerdere experts, allemaal met hun eigen kracht en talent. Wanneer je kiest voor onze fotografie zal je in contact komen met onze top fotografe Isabella Verduyn. 

in contact met de expert

01.

Tijdens de eerste kennismaking zal Annemijn ook aanwezig zijn, zo houden we de lijntjes kort en is het echt een gezamenlijk project. In dit intakegesprek bespreken we je wensen, denken we met je mee en maken we een plan. Isabella vraagt je om een moodboard te maken met beelden die je inspirerend vindt. Zo heeft zij een goed beeld van wat je wensen zijn. Isabella voegt daar haar stukje ‘magie’ vervolgens aan toe en zo ontstaan de meest spontane en sfeervolle beelden! 

kennismaking

02.

De fotoshoot duurt zo’n 1,5 uur op een locatie naar keuze. Annemijn zal tijdens de kennismaking vragen naar de wensen voor de locatie en kan als dat gewenst is op zoek gaan naar een geschikte locatie. 

de fotoshoot

03.

Na de fotoshoot krijg je een online beeldbank met de onbewerkte beelden, waar je zelf een selectie in kunt maken. Hierna zal Isabella de selectie editten. Na 2 weken ontvang je de definitieve beelden en dan kun je online gaan shinen!

oplevering

04.

Volgende

Werkwijze

Bekijk de details

Let's rock your socials. Voor bedrijven die een oogverblindende feed willen creëren.

pakket 2

Bekijk de details

Content Update. Voor bedrijven die online op een unieke manier willen opvallen.

pakket 1

  • Branding shoot op locatie
  • 20 beelden

De prijs is excl. reiskosten (€0,30 per km) en eventuele parkeerkosten. Deze worden op nacalculatie uiteindelijk gefactureerd.

pakket 1

€350,-

pakket 2

€600,-

  • Branding shoot op locatie
  • 240 beelden

De prijs is excl. reiskosten (€0,30 per km) en eventuele parkeerkosten. Deze worden op nacalculatie uiteindelijk gefactureerd.

AVH Social Media Marketing werkt met een team van experts om jou te voorzien van onze beste kwaliteiten. Wanneer je kiest voor fotografie, zal je samen gaan werken met Isabella: een top fotografe met haar eigen ‘magie’.

“Hi, mijn naam is Isabella Verduyn en ik woon in Den Bosch samen met mijn hondje Wolf. Ik houd van gezellige koffiedates met vrienden. Mijn passie voor fotografie neem ik altijd en overal met mij mee. Ik ben altijd op zoek naar goed licht, leuke composities en een spontane glimlach. Ik ben een echt lentekind. Ik houd van energie, avontuur en een nieuwe frisse wind. Ik ben een ondernemende meid die haar dromen najaagt. Als ik niet aan het fotograferen ben ik sta ik zelf ook graag in de boksring. Zie ik je snel voor mijn lens? Tot dan!“

Isabella: een top fotografe met haar eigen 'magie'.

Met wie ga je aan de slag?

Jouw online visitekaartje naar een next level!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op. Tot snel!

3
1

Carmen Ketelaar

Isabella is een fotograaf die je laat stralen! Ze vraagt aan het begin van de shoot precies wat je zelf belangrijk vindt (goede kant/haar op een bepaalde manier/favoriete poses), maar tijdens de shoot geeft ze je ook fijne aanwijzingen waar je oprecht wat mee kunt. Het voelt heel vrij en natuurlijk om met Isabella te shooten en dit komt tot zijn recht in de content. De volgende shoot staat al gepland! 💕🍃

3
2

Michel Mousa

Als je foto's wil voor de branding van je bedrijf raad ik het 100% aan om bij Isabella te shooten. Ik ben zelf marketeer en de foto's die er uit gekomen zijn hebben een super goed effect op mijn branding strategie. Ze zijn van super goede kwaliteit en daarnaast was de shoot ook leuk, een aanrader voor iedereen die goede foto's nodig heeft voor zijn of haar business!

3
3

Ruben van Riel

Isabella levert enorm goed werk. Niet alleen met haar oog voor fotografie, maar ook voor het uitlichten van je merk in de foto. Daarnaast zijn haar editing skills enorm goed en professioneel. Isabella werkt snel en effectief. Win win

4
4

Evi Evers

Isabella is een professionele en getalenteerde fotograaf die trots vindt in haar werk. Isabella heeft oog voor detail en weet met haar fotografie stijl verhalen en emoties vast te leggen; voor zowel merken als personen. Isabella is integer, vakkundig, vriendelijk en professioneel. Ik ben al 1,5 jaar ontzettend tevreden over haar werk!

@avhsocialmedia

Volg avh op Instagram

Menu