Jouw creatieve partner-in-crime

 Het gezicht achter AVH

OVER

Hi! Ik ben Annemijn van Houten en heb een grote passie voor alles wat te maken heeft met social media en online communicatie. Met mijn bedrijf AVH Social Media Marketing voorzie ik jouw social media kanalen van actuele, commerciële, informatieve en persoonlijke content waar je mee opvalt! 


Jouw creatieve partner-in-crime

Hoe dat allemaal zo is ontstaan? Dat vertel ik je graag! Mijn ouders hebben allebei een eigen onderneming en zijn harde werkers. Je kunt dus wel zeggen dat het ondernemen echt in mijn DNA zit. Vroeger was mijn droom altijd om een eigen hotel te beginnen. Daarom koos ik destijds voor de HBO opleiding Hotelschool. Tijdens mijn stage in het Amstel hotel mocht ik meelopen op de marketingafdeling en op dat moment wist ik het zeker: dit is helemaal mijn ding! Ik vond het geweldig om bezig te zijn met content creatie, strategieën en zo het perfecte plaatje te creëren. 

Toen de Covid-19 periode begon woonde ik in Oostenrijk en werkte ik daar in een hotel, helaas moest ik toen door alle maatregelen zo snel mogelijk terug naar Nederland. Eenmaal thuis aangekomen twijfelde ik geen seconde meer: hoe moeilijk het ook was in die tijd, ik wilde mijn passie achterna gaan. Dus ben ik gestart met mijn eigen bedrijf AVH Social Media Marketing. Daarnaast startte ik ook met de Master Business Communication and Digital Media, om mij nog meer te verdiepen in deze wereld. 

MIJN VERHAAL

Loop niet achter de feiten aan, maar doe waar je goed in bent. Dan doen wij dat ook! 

Het is uiteindelijk geen eigen hotel geworden, maar wel een social media agency waar ik ontzettend trots op ben. Ik vind het geweldig om voor iedere onderneming weer een andere online strategie te creëren. Dat perfecte plaatje zit meteen al in mijn hoofd en door middel van unieke content kan ik dat vervolgens gaan realiseren. 

Niets is voor mij te gek, als ik ergens voor ga dan ga ik daar voor de volle 100% voor en sta ik dag en nacht (figuurlijk dan hé) voor je klaar. Ik vind het nog steeds iedere dag erg tof om te zien dat ik verschillende ondernemers, grote of kleine bedrijven kan helpen groeien met hun online strategie. Of ik nog dromen heb? Natuurlijk! Mijn doel is om later een agency te hebben waar ik het complete plaatje kan aanbieden. Ik ben daar op dit moment al druk mee bezig, dus wie weet hoe snel ik dat doel ga bereiken. Ook droom ik ooit van mijn eigen Daylight studio. Heerlijk om zo te blijven dromen, toch? Wie weet wat de toekomst zal brengen!

''Waardevolle content op het juiste moment.'' 

MIJN missie

Social media berichten

2500+

Klanten

50+

JAAR ERVARING

5+

Drinken we snel een kopje koffie samen?

Zo, nu heb je een beetje een beeld van mij. Ik ben ook ontzettend nieuwsgierig naar jou en je dromen. Het lijkt mij leuk om je te leren kennen! 

@avhsocialmedia

Volg avh op Instagram

Menu